Disclaimer

Edzo Import BV (Kamer van Koophandel: 37036910), hierna te noemen Edzo, verleent u hierbij toegang tot www.edzo.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Edzo behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Edzo spant zich in om de inhoud van www.edzo.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.edzo.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Edzo.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.edzo.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Edzo. Voor op www.edzo.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Edzo nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Edzo. De inhoud van www.edzo.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Waarom kiezen voor Edzo?
Meer over Edzo
  • Voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd scherpe prijzen en aanbiedingen
  • Erkend leverancier sinds 1983