Bestellen

Uitleg staffelprijzen en combiprijzen

Bij Edzo hebben we verschillende kortingscategorieen: staffelprijzen en combiprijzen. Sommige producten hebben alleen een staffelprijs, en andere producten hebben beide kortingen: staffel- en combiprijzen. Bij staffelprijzen geldt: hoe groter het aantal dat u van een product koopt, hoe lager de prijs per stuk wordt. Bij combi- en staffelprijzen geldt: van sommige producten hebben we meerdere uitvoeringen zoals meerdere groftes. Al die groftes kunnen voor het aantal voor de staffelprijs bij elkaar opgeteld worden. Zo komt u met verschillende groftes toch in aanmerking voor een lagere prijs.

Verzenden bestelling

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling in 1 zending te versturen. Mocht er onverhoopt een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op hoe wij dit gaat oplossen.

Bestelling nogmaals bestellen

In uw account kunt u de gegevens inzien van uw bestelling. Mocht u de vorige bestelling nog een keer willen bestellen, dan klikt u eenvoudig op de button ‘Opnieuw bestellen’. Deze bestelling kunt u vervolgens nog aanpassen naar wens.

Wij leveren alleen in Nederland.

Waarom kiezen voor Edzo?
Meer over Edzo
  • Voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Altijd scherpe prijzen en aanbiedingen
  • Erkend leverancier sinds 1983